Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kinderkleedjesmarkt

Wat zou een Koningsdag zijn zonder Kinderkleedjesmarkt?
Daarom kun je ook dit jaar weer je spulletjes verkopen. De Kinderkleedjesmarkt is te vinden in de Hoofdstraat en rondom de van Kreelpoort. Ben jij ook van de partij?

let op:

• maximaal 14 jaar,
  • je mag alleen oude/tweedehands spullen verkopen,
  • je moet je van te voren aanmelden.
  • je krijgt een plek aangewezen
  • je plek is ongeveer 2 meter breed

Aanmelden kan helaas niet meer. Alle kleedjes (plaatsen) zijn inmiddels gereserveerd.

Informatie voor de deelnemers van de kleedjesmarkt.
1) vanaf 11 uur kan je je melden bij de van Kreelpoort (voor Shoeby). De Scouting staat hier klaar om je te registreren en te zorgen dat je weet waar je je plek kan vinden.
2) Als je eerder weggaat of na afloop moet je je hier ook afmelden. Dit uiterlijk om 17:00.
3) Na afloop van de kleedjesmarkt moet je de spullen die je niet verkocht hebt weer meenemen.
4) Het is niet mogelijk om met de auto bij je kleedje te komen.
5) Er zijn geen toiletvoorzieningen.
6) Bij vragen kan je altijd terecht bij de scouting. Zij zullen rondlopen maar ook bij het informatiepunt voor Shoeby staan.

Zorg dat je voor Koningsdag nog even deze pagina bekijkt voor de laatste updates en regels.

Wij wensen jullie een mooie koningsdag en heel veel (verkoop) plezier.

Adres:

Hoofdstraat, Veenendaal