Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

DISC Factor / Schoolvoetbal

Voor de deelnemers aan het Disc Factor Schoolvoetbaltoernooi Veenendaal 2022 is Koningsdag ook de dag waarop de finalewedstrijden gespeeld worden van hun toernooi.

Vanaf 14 maart hebben ze al gestreden voor een plek in de finales op Koningsdag. Van de 20 jongens- en 8 meidenteams staan er nu nog slechts “de laatste vier”.

Op zich al een prestatie , maar op Koningsdag spant het erom. Wie gaat de finale winnen?

En deze finales van het 57 e Schoolvoetbaltoernooi worden gespeeld op het prachtige hoofdveld van de vv DOVO. Komt allen dus kijken en deze jonge talenten aanmoedigen!

• 14:00 uur finale meiden
  • 15:00 uur finale jongens

Na het laatste fluitsignaal reikt burgemeester Kats de prijzen uit van deze finales en van de digitale versie van het schoolvoetbal FIFA PS 4 stijl. Kijk voor meer uitslagen en meer informatie op: www.schoolvoetbalveenendaal.nl

Adres:

Voetbalvereniging DOVO, Verlengde Sportlaan 5, 3905 AE Veenendaal