Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Versier-Je-Fiets-wedstrijd

9.15 – 9.30 uur: Zit je op de basisschool of ben je brugklasser?  Kom dan op tijd naar de Markt met je versierde fiets voor de inmiddels beroemde aubade en doe mee met de Versier-Je-Fietswedstrijd! Half tien uiterlijk vertrekken we.

9.30 uur: Niemand minder dan burgemeester Kats en de kinderburgemeester Avalon Jansen rijden met alle kinderen mee op de super mooi versierde fietsen! Even door de Hoofdstraat, dan de Scheepjeshof aantikken en vervolgens weer terug naar de Markt. Wat wil je nog meer?

9.45 uur: Als klap op de vuurpijl kun je ook nog de prijs voor De-Mooist-Versierde-Fiets-Van-Veenendaal winnen. Die prijs win je niet zomaar, daarover zal de burgemeester samen met Renske Veenendaal een vakkundig oordeel vellen. Maak er dus wat moois van!

Rein Veenendaal fietsen stelt dit jaar drie spectaculaire prijzen ter beschikking in de vorm van waardebonnen. De prijzen kunnen ingewisseld worden bij Rein Veenendaal fietsen (RVF).

Ga je fiets dus alvast maar versieren en vertel ze thuis dat je mee gaat doen!

Adres:

Markt, Veenendaal